Categories Fotbal

Marchezi cu Dinamo, rămâi în grațiile patronului

Claudiu Keşeru (foto, 35 de ani), atacantul FCSB, va rămâne în continuare la echipa roş-albastră. Gigi Becali (63 de ani) voia să scape de salariul său, nemulţumit fiind de ultimele evoluţii ale atacantului, dar în cele din urmă s-a răzgândit, iar motivul pentru care a luat această decizie a ieşit la iveală.

Ce l-a făcut pe Gigi Becali să-şi schimbe decizia în cazul lui Keşeru. Momentul în care patronul „s-a înmuiat”
Gigi Becali îşi doreşte o reducere a cheltuielilor şi a scăpat deja de salariul mare al lui Constantin Budescu, cel care şi-a reziliat contractul. Următorul nume de pe lista lui Becali era Claudiu Keşeru, însă patronul de la FCSB s-a răzgândit şi nu-l mai dă afară pe atacant.

Claudiu Keşeru a avut impact imediat la FCSB şi, în primele meciuri, a marcat goluri importante de la revenirea în tricoul roş-albastru. Apoi, performanţele sale pe teren au scăzut, însă Fanatik scrie că motivul pentru care Gigi Becali şi-a schimbat decizia în cazul lui Keşeru este legat de golul marcat cu Dinamo, în derby-ul câştiat de roş-albastri cu 6-0 în septembrie, dar şi de punctele pe care le-a câştigat FCSB cu golurile lui Keşeru în toamna lui 2021.

“Ţin la tine pentru că ai marcat cu Dinamo. Nu o să uit asta, meciul ăla contează foarte mult pentru mine”, i-a transmis Gigi Becali lui Claudiu Keşeru, potrivit sursei citate. Derby-ul cu Dinamo a fost primul meci al lui Claudiu Keşeru de la revenirea la FCSB. Pe lângă gol, atacantul de 35 de ani a mai oferit o pasă decisivă la reuşita lui Vali Gheorghe, a cincea din derby-ul jucat pe 12 septembrie 2021.

About Author