Selecționerul României, vineri va fi numit, sâmbătă prezentat

Selecționerul României, vineri va fi numit, sâmbătă prezentat

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că federaţia va decide vineri cine va fi noul selecţioner şi va face anunţul oficial sâmbătă.

Mihai Stoichiţă spune că FRF va anunţa sâmbătă noul selecţioner

„Mâine (n.r. – vineri) se va hotărî şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme! Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor şi mai puţin pe ilogica lucrurilor. Logica lucrurilor este că atunci când alegem, să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. Este o responsabilitate mare. Nu putem să facem aventuri. Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige pentru că de antrenat nu este timp. Trebuie să ştii să câştigi şi într-un timp foarte scurt. Cinci zile, maximum, sunt până la primul meci”, a spus Mihai Stoichiţă pentru Antena Sport, potrivit as.ro.

Oficialii federaţiei au discutat în ultima perioadă cu Ladislau Boloni, Adrian Mutu şi Edward Iordănescu, potrivit unei declaraţii de luni a lui Stoichiţă. Anterior, FRF a discutat şi cu Dan Petrescu, Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu.

Marţi, Telekom Sport a anunţat că Edward Iordănescu a fost chemat la negocieri de conducătorii FRF. După ce Ladislau Boloni a întârzit să ofere un răspuns, fostul antrenor al FCSB a devenit favorit, iar mutarea ar putea avealoc.
Recent, fiul fostului selecţioner a refuzat o propunere din zona Golfului şi a rămas în contact cu federaţia.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. „Tricolorii” vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.