Simona Halep renunță la staff-ul cu care s-a prezentat la AO

Simona Halep (foto) taie în carne vie după ce s-a oprit în optimi la Australian Open. Jucătoarea a decis să îl dea afară pe Adrian Marcu, însă și Daniel Dobre are postul amenințat.

Simona Halep a început anul 2022 cu un trofeu, reușind să câștige la Melbourne Summer Set, însă la Australian Open s-a oprit în optimile de finală, fiind învinsă de Alize Cornet, scor 4-6, 6-3, 4-6.

Simona Halep își schimbă din nou staff-ul tehnic! Adrian Marcu, dat afară. FANATIK a aflat motivele
Românca a luat o decizie majoră la revenirea în țară. L-a demis pe Adrian Marcu, antrenorul ei, iar din informațiile FANATIK, Daniel Dobre are și el postul amenințat la câteva luni după ce a revenit în staff-ul Simonei.

Simona Halep a luat decizia de a-l demite pe Adrian Marcu din cauza deficienței de comunicare din timpul antrenamentelor şi meciurilor. Astfel, sportiva a luat decizia de a se despărți de Marcu.


Din informațiile noastre, Simona Halep este supărată și pe celălalt antrenor din staff, Daniel Dobre. Revenit în staff-ul jucătoarei de tenis în mai 2021, Dobre are și el postul amenințat și ar putea pleca odată cu Marcu.

Adrian Marcu a rezistat și mai puțin. El a fost angajat de Simona Halep în luna septembrie a anului trecut, după despărțirea de Darren Cahill, însă după doar cinci luni de colaborare, fostul lider mondial a decis să pună punct.

About Author