Categories Polo

Stagiu de pregătire în Turcia pentru poloiștii orădeni

Echipa de polo pe apă a Clubului Sportiv Municipal Oradea va avea un program intens în perioada 24 Februarie – 6 Martie anul curent. Elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu vor disputa șase meciuri oficiale și vor participa la un stagiu de pregătire în Turcia.

Joi (24.02), la bazinul Crișul din Oradea, este programată dubla cu Politehnica Cluj-Napoca, contând pentru Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2021/22. Cele două partide, contând pentru etapa a 4-a din retur, se dispută cu începere de la orele 10:30, respectiv 17:30.

Vineri (25.02), poloiștii de la CSM Oradea vor efectua o deplasare la Istanbul. Ei vor susține un stagiu centralizat de pregătire la invitația lui Galatasaray. Delegația orădeană va rămâne în Turcia până miercuri (02.03).

La întoarcerea în țară, CSM Oradea se va opri în București, acolo unde are programate patru meciuri în perioada 3-6 Martie anul curent. Întâi se va desfășura dubla cu Dinamo București, după care va avea loc cea cu Sportul Studențesc. Aceste confruntări fac parte din programul etapelor 5 și 6 din returul Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22.

About Author