RB: Unicul și inegalabil candidat!!!

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (foto), este unicul candidat la alegerile pentru şefia FRF din 12 aprilie. Asta după ce comisia de verificare a dosarelor a respins solicitările lui Sorin Răducanu şi Gabriel Şeitan, informează Agerpres. Cei doi candidaţi ale căror dosare au fost respinse au drept de contestaţie a deciziei până miercuri, la ora 21:50.

Toate candidaturile depuse pentru funcţiile de vicepreşedinte al FRF şi reprezentanţi în Comitetul Executiv au fost aprobate de către comisie.

Astfel, pentru funcţia de vicepreşedinte, ca reprezentant al fotbalului amator, candidează Octavian Goga.

Pentru posturile de membri ai CEx. al FRF, ca reprezentanţi ai cluburilor din Liga 1, candidaţii sunt Valeriu Argăseală, Ovidiu Costeşin şi Daniel Niculae. Ca reprezentanţi ai Ligii 2 candidează Auraş Braşoveanu şi Marius Burcă. Din partea Ligii 3 participă la alegeri Mihai Valentin Dăscălescu şi Lajos Rancz. Fotbalul feminin este reprezentat de Alin Alexandru Cioban. Cristian Petru Dorin Vornicu candidează pentru un post rezervat cluburilor de fotbal în sală. Sebastian Cătălin Cighir din partea cluburilor de juniori.

„Candidaţii ale căror dosare de candidatură au fost respinse au dreptul să formuleze contestaţie la Comisia pentru Soluţionarea Contestaţiilor, în termen de 24 de ore de la momentul publicării pe site-ul oficial al FRF a soluţiilor adoptate de Comisie. Prezentele decizii au fost publicate marţi, 29 martie 2022, ora 21.50“, precizează frf.ro.

Adunarea Generală Ordinară a FRF, în cadrul căreia se vor organiza alegerile, va fi organizată la 12 aprilie 2022, ora 11.00, pe Arena Naţională.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014. Atunci a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu.

About Author