Bako Anastasia își confirmă valoarea la Kranj

Înotătorii români au urcat de șase ori pe podium la Multinations Junior Swimming Meet întrecere găzduită în perioada 9-10 aprilie în localitatea Kranj din Slovenia.
Din această delegație a făcut parte și sportiva clubului Crișul Oradea Bakó Anastasia, antrenată de Madău Cristina. Ea a fost singura junioară din lotul României care a obținut 2 medalii de bronz la această competiție internațională de mare anvergură. Acestea sunt cu atât mai valoroase dat fiind faptul că de cel puțin 3 ori pe săptămână se trezește la ora 05.00 să ajungă la primul antrenament de la ora 06.00.
Cele două medalii de bronz au fost obținute la 50 m liber (26.22), respectiv 100 m liber m (57.57).

“Suntem foarte bucuroși și mândri de aceste rezultate. A fost o competiție de mare anvergură, la care au participat înotători din 17 țări. Anastasia este o sportivă de mare valoare și de perspectivă, care de-a lungul timpului a demonstrat că nici un sacrificiu nu este mare pentru a-și îndeplini visul în cariera sportivă. Noua conducere a clubului, de la instalare a acordat o importanță majoră secției de înot și am asigurat sportivii și antrenorii că acest lucru va rămâne așa și în viitor! Felicitări Anastasiei și antrenoarei Cristina Madău!” – Pető Dalma Csilla, director C.S. Crișul Oradea

About Author