Categories Handbal

Le lipsește constanța în rezultate

CSM Oradea a fost învinsă de CSU Galați în cadrul etapei a 12-a din playoff-ul de promovare al Diviziei A la handbal masculin – ediția 2021/22. Formația antrenată de George Tăutu a cedat sâmbătă (16.04), scor 37-39.

A fost o partidă echilibrată, în cadrul căreia formația de la malul Dunării a înscris 20 de goluri în primele 30 minute de joc. Formația orădeană a replicat cu 17. În repriza a 2-a, CSM-ul a marcat un gol mai mult decât adversari, dar nu a putut să obțină victoria.

Szabo a înscris 12 goluri pentru formația orădeană. Farcaș a adăugat șapte goluri, Mledenciu și Oargă au punctat de șase ori fiecare, Starchenko a terminat cu patru goluri, iar Szasz și Băban au marcat câte un gol fiecare pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Costea a avut 15 reușite, iar Ionescu a marcat nouă goluri.

Prin prisma acestui rezultat, CSM Oradea ajunge la un bilanț general de 5 victorii, 2 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri. Echipa antrenată de George Tăutu continuă lupta pentru calificarea la barajul de promovare, nemaiavând șanse matematice de promovare directă în Liga Națională. Pentru echipa din Galați aceasta este a 2-a victorie în playoff, fiind pe ultimul loc.

CSM Oradea susține următorul meci pe teren propriu. Acesta va avea loc pe 30 Aprilie anul curent, la Arena Antonio Alexe. Adversar va fi CSM Făgăraș, fiind ultima apariție pe teren propriu în playoff-ul Diviziei A.

About Author