Mai sunt disponibile bilete la inagurare

Miercuri 20 aprilie devine o zi extrem de importantă în istoria sportului bihorean. Va avea loc inaugurarea noii săli de jocuri sportive din Oradea, o construcție modernă de 5 000 locuri finalizată cu câteva luni întârzire. Investiția a fost făcută de Compania Națională de Investiții cu sprijinul Primăriei Oradea. Inițial se vorbea de 18 milioane euro, pentru ca suma să crească în funcție de unele modificpri aduse în funcție de cerințele beneficiarului și anume conducerea CSM Oradea.

Deși importanța acesti eveniment este așteptată de mult, interesul nu este unul foarte mare. Biletele nu s-au vânduat toate nici la inaugurare ceea ce dă de gândit. Oradea este un oraș cosmopolit iar publicul sportiv este unul de rezultat. Ai rezultate vine lumea, nu ai ești criticat.

Nu că nu ar fi normal așa ceva. Inaugurarea va avea loc cu All star game baschetului masculin românesc, în condiții speciale în care majoritatea jucătorilor au meciuri importante înainte de acest spectacol. Ca și invitați de marcă vor fi DJ Nasa, Doc, Vlad Dobrescu și Connect-R. Dar și câteva surprize. Ceea ce ste mai dureros este faptul că sala nu va fi dată în circuit din lipsa unor avize perfect necesare funcționării după inaingurare, iar un aspect care etse pur și simple deja la capitolul negativ, se dorește plata locurilor de parcare. Este o propunereca parcarea să fieplătită, unic în lume. Investițiile în sport nu generează profit, dar soluții se pot găsi în funcție de evenimentele ce vor urma. Ceea ce ar trebui întâles este faptul că este o casă a sportului și în folosul sportilui, această investiție trebuie justificată ca atare. Așa că ar fi bine să rămânem în plan sportiv și nu pentru diferite interese.

About Author