Categories Fotbal

Pe redepe înainte cu cele mai importante decizii

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi, domnii Gino IORGULESCU și Kyros VASSARAS lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 27 aprilie 2022, adoptă următoarele decizii:
– Aprobă cu unanimitate de voturi propunerile Președintelui FRF cu privire la persoanele care vor deține funcția de Secretar General, respectiv domnul Radu VIȘAN, și Secretar General Adjunct, respectiv domnul Gabriel BODESCU.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 3 din 09.03.2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 4 din 06.04.2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 5 din 11.04.2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi înființarea competiției Liga de Tineret în formatul și cu respectarea condițiilor de vârstă prezentate în cadrul ședinței.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca finala Cupei României, masculin seniori, ediția 2021/2022, să se desfășoare la data de 19 mai 2022, ora 20:30, pe Stadionul Giulești din București.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca finala Cupei României la fotbal feminin senioare, ediția 2021/2022, să se desfășoare la data de 5 iunie 2022 pe Stadionul Arcul de Triumf din București.

– Aprobă cu unanimitate de voturi acordarea cluburilor de fotbal feminin unui sprijin financiar în scopul dezvoltării fotbalului feminin.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente desfășurării jocului oficial dintre echipele naționale de seniori ale Muntenegrului și României programat a se disputa la data de 04.06.2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente desfășurării jocului oficial dintre echipele naționale de seniori ale Bosniei și Herțegovinei și României programat a se disputa la data de 07.06.2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării și desfășurării jocului oficial dintre echipele naționale de seniori ale României și Finlandei programat a se disputa la data de 11.06.2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării și desfășurării jocului oficial dintre echipele naționale de seniori ale României și Muntenegrului programat a se disputa la data de 14.06.2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi completarea și clarificarea punctului 3 din Anexa I la Regulamentul privind condițiile de participare în Campionatul Național Liga a 2-a.

– Ia act de propunerea de modificare a art. 4.5 din Regulamentul de organizare a activității fotbalistice formulată de ACS Fortuna Becicherecu Mic, o decizie cu privire la aceasta urmând a fi adoptată la o data ulterioară.

– Aprobă cu unanimitate de voturi programul educațional Planul de tranziție post-carieră.

– Aprobă cu unanimitate de voturi programul educațional pentru dobândirea carnetului de antrenor.

About Author