Debut în competiții într-un sport nou în Oradea

Padel Arena Oradea va găzdui primele două etape ale Campionatului Județean de Padel. Prima etapă va avea loc în perioada 14-15 mai iar cea de-a doua în week-endul imediat următor 21-22 mai. La masculin vor fi două nivele valorice: nivelul 1 (avansați) și nivelul 2 (amatori) în timp ce la feminin va exista o singură categorie, open. Taxa de participare este de 200 de lei pe echipă/turneu cu cinci meciuri garantate pentru fiecare echipă participantă. Data limită de înscrieri este 12 mai.
Menționăm că Padel Arena Oradea va găzdui în perioada 27-29 etapa din Circuitul Național de Padel. ”Sunt primele competiții deschise tuturor iubitorilor de padel tenis. Suntem la început, de aceea este greu de perceput nivelul nostru la o lună și ceva de la deschiderea Padel Arena Oradea. Cred că cele două etape reprezintă un excelent prilej de a ne testa potențialul și de a vedea unde ne situăm în vederea etapei naționale de la Oradea la care vor participa jucători din toată țara”, a declarat Spiros Baltsavias organizatorul competițiilor. La turneele județene de la Oradea și-au anunțat prezența și jucători din Satu Mare și Timișoara.
În urma primelor două turnee vor fi întocmite primele clasamente ale campionatului local cu ierarhizare individuală. ”Gheața” o vor sparge ziariștii care se vor duela în cadrul Cupei Presei, vineri, 6 mai.

About Author