Categories Fotbal

Mutări importante în fotbalul mare!!!

Odată cu încheierea sezonului 2021/22, s-a deschis fereastra de mercato din această vară, în care vom asista, fără doar și poate, la multe mutări spectaculoase. Eurosport.ro vă ține la curent cu cele mai noi informații despre transferurile acestei veri, prin intermediul acestui LIVEBLOG.

În perioada de mercato din această vară, mai mulți fotbaliști ar putea să se despartă de actualele lor echipe pentru a începe noi aventuri, în alte campionate. Dacă Erling Haaland și Kylian Mbappe și-au anunțat deja deciziile cu privire la viitorul lor, printre cei care ar putea fi protagoniștii unor mutări interesante în această perioadă se numără Robert Lewandowski, Paulo Dybala și Ousmane Dembele.
Antrenorii cluburilor din toată lumea și-au făcut deja listele cu jucătorii pe care îi vor la echipele lor, în dorința de a-și întări loturile înaintea noului sezon, de la care fiecare are așteptări importante.
Barcelona și Manchester United sunt două dintre cluburile care vor încerca să transfere câțiva fotbaliști pe posturi esențiale, iar alte echipe s-ar putea despărți de vedetele lor, cu care nu s-au înțeles pentru prelungirea înțelegerilor.
PSG, o adevărată „bestie”! Cum ar putea arăta echipa de start dacă l-ar transfera pe LewandowskiPSG, o adevărată „bestie”! Cum ar putea arăta echipa de start dacă l-ar transfera pe Lewandowski

VINCENT KOMPANY S-A ÎNȚELES CU BURNLEY
Vincent Kompany a scris istorie ca antrenor în Premier League, la Manchester City, iar belgianul este aproape de a activa în Anglia și ca antrenor. Conform presei din țara natală, Kompany va fi noul antrenor al celor de la Burnley, formație care tocmai a retrogradat în Championship.
Publicația belgiană HLN susține că înțelegerea este deja perfectată și urmează să fie oficializată curând, după ce Kompany va primi un permis de muncă pentru Marea Br

Kompany și-a început cariera de antrenor la Anderlecht, unde a activat în ultimele două sezoane. Cu el pe bancă, formația din Bruxelles s-a clasat pe locurile 4 și 3 în campionatul Belgiei.
MERTENS, LA MARE CĂUTARE
Dries Mertens își va încheia la finalul acestei luni contractul cu Napoli și până acum nu a semnat un nou acord. Deși are 35 de ani, belgianul este încă un jucător la mare căutare, existân cel puțin 4 echipe interesate de el. Două sunt din Spania, Valencia și Villarrea. Gennaro Gattuso este cel care insistă mai mult pentru fostul său elev de la Napoli.
De asemenea, Mourinho l-ar aștepta cu brațele deschise la AS Roma, în timp ce AS Monaco studiază și ea posibilitatea de a-l lua gratis. Mertens joacă din 2013 la Napoli și este golgheterul all-time al formației din sudul Italiei, cu 148 de goluri.

HAALAND, PREZENTAT OFICIAL LA CITY
Erling Haaland a fost prezentat oficial la Manchester City. Atacantul de 21 de ani a semnat un contract valabil pe cinci ani.
„Este o zi cu care mâ mândresc. Şi familia mea la fel. Mi-a plăcut să văd meciurile lui Manchester City în ultimele sezoane. Nu ai cum să nu admiri stilul lor de joc. Au multe ocazii, ceea ce este perfect pentru un jucător ca mine.
Sunt foarte mulţi jucători de clasă mondială în echipă şi Pep este unul dintre cei mai mari manageri din istorie. Sunt în locul potrivit să-mi împlinesc ambiţiile. Vreau să înscriu, să câştig trofee şi să devin un fotbalist mai bun. Sunt sigur că pot face asta aici. Este o mutare perfectă pentru mine”, a spus Haaland, pentru site-ul oficial al clubului.

DARWIN NUNEZ ESTE NOUL JUCĂTOR AL LUI LIVERPOOL
Benfica a confirmat duminică noapte transferul lui Darwin Nunez la Liverpool. Mutarea se va face pentru 100 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri (75 de milioane de euro sumă fixă). Atacantul de 22 de ani va semna pentru 6 ani cu gruparea de pe Anfield

About Author