Categories Fotbal

Obligați de primul joc oficial, Crișul Sântandrei revine la antrenamente

Luni, 26.06.2022, a avut loc reunirea echipei de seniori a CSC Crișul Santandrei.
📌De asemenea, a avut loc si primul antrenament al noului sezon competițional 2022-2023, unde echipa noastră, pregătită de Petru Gabor, secondat de Pintea Alin si Iftimovici Sergiu, se pregătește de continuarea parcursului in Cupa României cât si de pregătirea startului de campionat al ligii a4a Bihor.
👉La capitolul veniri, antrenorul nostru a precizat că vor fi înregimentați maxim 3-4 jucatori noi, iar la cel al plecărilor, singurele noutăți sunt cele ale lui Cosmin Letan si Victor Dobrescu, iar pe această cale ținem sa le mulțumim acestora pentru toată munca depusă pentru echipa noastră!
📌In alta ordine de idei, drumul nostru in Cupa României continuă in data de 09.07, unde vom intalni pe teren propriu ACS SUPPORTER 2.0 Cluj-Napoca, iar in 13.07 ne vom deplasa in judetul Satu Mare in vederea disputarii jocului cu Recolta Dorolț. Câștigătoarea acestei grupe va disputa finala in data de 16 iulie, pe teren neutru.
🤝In final, ținem să mulțumim sponsorilor și suporterilor noștri pentru întregul sprijin acordat atât in sezonul recent încheiat cât si in noul sezon, unde echipa noastră își propune un parcurs cât mai bun, iar campionatul ligii a 4a cât și Cupa României rămân obiectivele noastre!

About Author