Categories Polo

CSM Oradea se întărește atât la polo cât și la handbal

Vlad Dragomirescu (foto) se întoarce la CSM Oradea. Acesta sosește de la Steaua București, formație alături de care a devenit multiplu campion al României.

În vârstă de 27 ani, Dragomirescu a mai evoluat în trecut la formația orădeană, căreia i s-a alăturat pentru prima data în vara anului 2019 și a evoluat sub comanda fostului antrenor Dorin Costrăș. El va colabora în sezonul 2022/23 cu noul tehnician, Ciprian Cîmpianu.

Înalt de 1.91 metri, cântărind 100 kilograme, Vlad evoluează pe post de fundaș/inter dreapta. Dragomirescu este un jucător puternic, util în faza de apărare. Totodată, el poate să contribuie la finalizare, având un șut puternic.

Dragomirescu a mai jucat în trecut la Dinamo București. În prezent, el face parte din echipa națională a României, fiind în programul primei reprezentative alături de care ar putea să participe la Campionatul European de polo – ediția 2022, programat a se desfășura în Croația.

Într-o altă ordine de idei, Borivoje Djukic este noul component al echipei de handbal masculin CSM Oradea. Originar din Serbia, acest jucător se află la primul angajament în România.

Înalt de 1.98 metri, cântărind 95 kilograme și în vârstă de 25 ani, originar din localitatea Sabac, Djukic evoluează pe post de inter stânga. Noul jucător al CSM Oradea sosește din Spania, acolo unde a evoluat pentru Puente Genil și Viveros Herol Nava. A încheiat stagiunea 2021/22 alături de cea din urmă, pe locul al 15-lea în Liga Asobal.

Cariera profesionistă a lui Djukic a demarat în urmă cu șapte ani, alături de Metaloplastika Sabac. Aici a petrecut șase sezoane și a fost cel mai bun marcator al echipei în sezonul competițional 2018/19. Totodată a fost căpitanul acestei grupări în sezonul 2019/20.

About Author