Categories Atletism

Diana Vereș, vicecampioana națională la categoria Under 20

În perioada 2-3 iulie la Cluj-Napoca s-au desfășurat Campionatele Naționale de Atletism U20, competiție care s-a desfășurat în perioada 2-3 iulie la Cluj Napoca.

Legitimată la LPS Bihorul – Crișul Oradea, unde este antrenată de Călin Laza, Diana Vereș a terminat a doua cursa de 5.000 metri și a obținut titlul de vicecampioană națională, după ce a parcurs distanța în 18:59:23 minute.

Performanța ei este cu atât mai de apreciat cu cât ea este cu trei ani mai tânără decât restul adversarelor, Diana fiind încă de categoria U18.

Ceilalţi atleți orădeni de la LPS Bihorul s-au întors de la întrecerile Campionatului Național U20 și cu două locuri IV, un loc V și un loc VI.

Au ratat cu puțin podiumul, terminând doar pe locul IV, Alexandra Bărcui, sportivă pregătită de Robert Olah, care a parcurs cursa de 800 metri în 2:17:8 minute, și Horațiu Sabău, sportiv pregătit de Maria Preda, care, la triplusalt, a înregistrat un rezultat de 13,64 mtri.

Locul V a fost adjudecat de Daria Sfîrlea, care în proba de suliță a obținut rezultatul de 32,28 metri, în timp ce pe locul VI s-a situat Sara Cadar, la săritura în lungime, cu 5,28 metri.

About Author