Categories Fotbal

George Pușcaș va juca pentru Genoa în Serie B

George Pușcaș (foto) și-a găsit echipă. Românul, care a fost în atenția unor cluburi din La Liga, va semna cu Genoa, echipă din Serie B, unde va fi coleg cu românul Radu Drăgușin.

După o vară în care numele său a fost legat de mai multe echipe, George Pușcaș și-a decis viitorul. Atacantul de 26 de ani va semna cu Genoa, echipă din Serie B, la care va fi coleg cu Radu Drăgușin.
Jurnaliștii de la TuttoMercatoWeb au anunțat că italienii au bătut palma cu cei de la Reading pentru 3 milioane de euro. În acest sezon, românul va juca sub formă de împrumut în Serie B, Genoa având obligația de a-l transfera definitiv vara viitoare.
Astfel, Pușcaș va semna inițial un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă 3 sezoane.
George Pușcaș ar putea ajunge în La Liga! Care sunt posibilele destinații ale românuluiGeorge Pușcaș ar putea ajunge în La Liga! Care sunt posibilele destinații ale românului

De-a lungul carierei, George Pușcaș a mai jucat în Italia la Bari, Benevento, Novara, Palermo și Pisa. Românul a ajuns deja în Genova, transferul său urmând a fi anunțat oficial în următoarele ore.
În această vară, numele lui George Pușcaș a fost legat de mai multe echipe din Europa. Cu toate că a fost ca și transferat la echipa italiană Como, din Serie B, românul a ezitat să semneze cu italienii.
Ulterior, potrivit presei din Spania, Pușcaș a fost în atenția mai multor echipe din La Liga. Mai întâi, au fost discuții despre un posibil transfer la Mallorca, oficialii clubului spaniol refuzând negocierile cu impresarii lui Pușcaș, deoarece atacantul nu este potrivit pentru tactica actuală a echipei.
Apoi, Rayo Vallecano și Cadiz s-au arătat interesate de serviciile fotbalistului român. Cele două cluburi ar fi vrut împrumutul atacantului, potrivit El Chiringurito.

About Author