Salbă de medalii pentru sportivii orădeni

Cu a treia cea mai numeroasă delegaţie de sportivi participanţi la Campionatul Naţional de tir cu arcul pentru juniori şi seniori (25-28 august, Aninoasa), Clubul Sportiv „Redpoint” Oradea a obţinut nu mai puţin de 11 medalii la individual şi pe echipe.

50% dintre participanţii la acest campionat au fost asiguraţi de trei cluburi: SCM Deva, Steaua şi C.S. Redpoint Oradea. Orădenii au aliniat la start 11 sportivi, marea lor majoritate de 13-14 ani, care au concurat la categorii de la 18 ani în sus, reuşind să câştige tot atâtea medalii. Astfel, la senioare compound, arcaşii orădeni au umplut podiumul cu Mara Mihociu, Giulia Szalo-Mureşan şi Alexandra Ierina (locul I, II şi III). Tot la compound, dar la junioare, Redpoint a obţinut locul 2, medalia de argint şi titlul de vicecampioană naţională prin Bernadett Haragos, precum şi locul 3 prin Ada Luncan. O categorie mai puţin disputată, dar totuşi premiată, cea de juniori barebow, a adus clubului o medalie de bronz cu ajutorul lui Mark Hendre. O medalie de argint la echipe mixte juniori compound şi-au adjudecat-o Bernadett Haragos şi Sergiu Pallag, care au tras foarte bine.

Arcaşii C.S. Redpoint au mai câştigat două medalii de aur la echipe compound junioare şi la echipe compound senioare, o medalie de argint la echipe mixte compound seniori şi o medalie de bronz la echipe compound juniori. Rezultatele C.S. Redpoint Oradea au fost posibile şi cu susţinerea Rivolto Cons, Turism Felix, Consiliul Judeţean Bihor, Primăria Oradea şi Liceul Sanitar. Tot la acest concurs, sportivii C.S. Redpoint Oradea au mai stabilit două prim recorduri (care se adaugă celorlalte 8 recorduri stabilite anul acesta).

About Author