Categories Fotbal

Roș-albaștrii au ratat nepermis de mult, ceea ce i-a costat eliminarea

În cursul zilei de miercuri 31 august, Lotus Băile Felix a reușit să obțină biletele pentru turul secund al Cupei României la fotbal. Asta după ce a trecut la Sânmartin cu scorul de 2-0 (1-0) de rivala de la FC Bihor. Meciul a fost unul destul de echilibrat între două echipe preocupate de fotbal, în care mai mulți jucători considerați rezervă și-au găsit loc în formula de start a fiecărei formații.

După un început ezitant în ambele tabere, gazdele au trecut în avantaj prin reușita lui Cucu, plecat dintr-o poziție suspectă de ofsaid, el a finalizat pe jos singur cu Nergheș. Replica roș-albaștrilor nu se lasă mult așteptată, Gheorghiță după o cascadă de driblinguri șutând în transversală.

Andrei Hosu este de două ori la finalizare dar preferă o mișcare în plus și este blocat. Meciul are ritm, duelurile la mijlocul terenului sunt destul de dese în timp ce centralul Răzvan Lădar acordă ușor cartonașe galbene organizatorilor. Pauza vine într-un moment bun pentru ambele tabere. Surprinzător, Lotusul face pasul în spate, lucru neînțeles de nimeni.

Orădenii pun stăpânire pe mijlocul terenului și încep cursa de urmărire. Barabaș, are două intervenții de zile mari la șuturile adversarilor, în timp ce mijlocul Lotuslui este pur și simplu inexistent. Nu mai țin de minge, stau pe careul de 16 metri și se lasă dominați într-o manieră rară. Cu 20 minute înainte de final, Ardelean scapă în poziție centrală și în momentul finalizării este faultat de portarul advers. Lovitură de la 11 metri și cartonaș galben pentru portar. Execută același Ardelean, dar … peste. Apar o sumedenie de schimbări în ambele tabere, bihorenii își pierd entuziasmul iar partida se echilibrează din nou. Pe final de joc, nou intratul Blăgea ia o acțiune pe cont propriu și șutează cu stângul, destul de modest, mingea poposind în plasa lui Nergheș.

Așa s-a scris istoria unui joc în care echipa care a dominat mai mult a fost eliminată, datorită unor ratări extrem de mari dar și a unei evoluții foarte bune a portarului Barabaș, cel care a făcut în cele din urmă diferența. Gazdelor nu se la fi ușor să seconcentreze pe două ronturi, campionat și cupă, în timp ce FC Bihor pare într-o creșteren de formă și se preconizează că vor face un campionat bun.

Lotus: Barabaș -Copil, Tamaș, Pintea, Creț – Coste, Sorian, Gheban, Gitye, Cucu – Tamaș. Au mai jucat: Florin Pop, Blăgea, Arsene, Popovits, Sala. Antrenor: Gheorghe Ghiț.

FC BIhor: Nergheș – Andraș, Stan, Lupșe, Balint, Alex Popa, Gheorghiță, Adrian Popa, Ardelean, Sautiuță, Andrei Husu. Au mai jucat: Moga, Sandro, Cherman, Chindlea. Antrenor: Florin Fărcaș. Ai

About Author