Categories Baschet

Și-au stabilit programul amicalelor

O săptămână ne desparte de primul joc de verificare al echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea. Acesta va avea loc marți (06.09), ora 19:00, la Tiszaligeti Sportcsarnok, din Szolnok. Roș-albaștrii se vor duela cu formația locală, Olajbanyasz.

Formația antrenată de Cristian Achim, Radovan Markovic și Marius Marinău are programate șapte meciuri test. Iată programul acestora:

– Marți (06.09), ora 19:00, vs Szolnoki Olajbanyasz (deplasare)
– Vineri (09.09), ora 18:00, vs BC CSU Sibiu (la Oradea Arena)
– Marți (13.09), vs KK Zlatibor (în Serbia)
– Miercuri (14.09), vs Sloboda Uzice (în Serbia)
– Vineri (16.09), vs Borac Cacak (în Serbia)

În perioada 21-24 Septembrie anul curent, la Oradea Arena, se va desfășura turneul memorial Antonio Alexe. Evenimentul reunește trei echipe: DEAC Debrecen (Ungaria), Spisska Nova Ves (Slovacia) și CSM CSU Oradea. Vom reveni cu programul complet al turneului în cursul zilelor următoare.

Așadar, în perioada precompetițională, CSM CSU Oradea va disputa trei meciuri în compania unor echipe din Serbia, două având adversar din Ungaria, respectiv câte unul cu echipe din Slovacia și România. Trei meciuri se vor disputa pe teren propriu, iar celelalte patru în țările vecine.

Startul oficial pentru sezonul 2022/23 în cazul lui CSM CSU Oradea se dă pe 1 Octombrie, la Ploiești. Bihorenii se vor confrunta în zile consecutive cu CSM Petrolul Ploiești și FC Argeș Pitești în cadrul fazei preliminare din Cupa României la baschet masculin. Primul joc oficial al roș-albaștrilor pe teren propriu se va desfășura pe 8 Octombrie, în compania lui CSO Voluntari.

About Author