A reușit să urce pe podium la balcaniadă

In zilele de 03-04 Septembrie, in localitatea Kozani din Grecia, s au desfasurat Campionatele Balcanice de judo pentru juniori 4 (U15).
La Competiția la care au participat un număr de cca 200 sportivi și sportive din 11 tari din Balcani, a participat și sportiva noastră Nagy Talida, legitimata la LPS-CSS “Bihorul” Oradea, care a obținut medalia de bronz la categoria 40 de kg, categorie la startul căreia s-au aliniat 12 sportive.
Tanara judoka orădeanca a susținut 3 meciuri, ea a câștigat la Ippon meciul din grupa, apoi a pierdut in semifinala in fata unei sportive din Turcia, pentru ca apoi sa câștige din nou la ippon, in finala mică, in fata Conaționalei sale Ionascu, prin Ippon, și astfel intrând in posesia medaliei de bronz.
Nagy Talida a început judo-ul la CS Viitorul Bors, sub îndrumarea tatălui sau Nagy Stelian, fost judoka, multiplu campion și medaliat la Campionatele Naționale și Turnee Internaționale, in prezent fiind legitimata la LPS-CSS “Bihorul” Oradea, unde se pregătește sub îndrumarea profesoarei Olimpia Ianc, ajutata bine ințeles de tatăl Talidei.
Din acest an Talida este in vederile Centrului Olimpic de Junioare de la Cluj Napoca, rezultatul de la Balcaniada fiind un bun imbold pentru pregatirea ei ulterioară.

About Author