Sandu Lungu acceptă noi provocări

S-a făcut ”coadă” la Sandu Lungu după meciul câștigat de acesta vineri, în gala iFight Heroes ce a avut loc la Mioveni. Meciul lui Sandu Lungu cu colosul Dănilă a stârnit mii de comentarii în mediul online. Adversarul său a venit la gală în dimineața meciului, după ce adversarul inițial, spaniolul Jose Jimenez, a fugit de la hotel cu o zi înainte de meci.
S-a făcut ”coadă” la Sandu Lungu după meciul câștigat de acesta vineri, în gala iFight Heroes ce a avut loc la Mioveni.

Dănilă a oferit un meci spectaculos timp de aproape 2 minute. Acesta a fost nevoit să renunțe la meci din cauza unei accidentări. După gală, organizatorii evenimentului au oferit detalii din culisele acestui main event.

”Spaniolul a fugit de la hotel cu o zi înainte de meci. Am fost nevoiți să găsim un adversar pentru Sandu cu mai puțin de 24 de ore înainte de meci. Dănilă a venit la gală în dimineața meciului, s-a bătut cum a putut, chiar a oferit câteva faze spectaculoase”, a spus Florian Ceafalău, unul dintre promoterii galei.

S-a făcut ”coadă” la Sandu Lungu. 4 luptători vor să lupte cu Sandu
După evenimentul neplăcut cu spaniolul Jimenez care a fugit de la hotel, promoterul galei spune că este deja o listă mare de luptători ce vor să se bată cu Sandu la următoarea gală.

”Am primit mai multe mesaje de la sportivi de categoria grea și super-grea. Vor să lupte cu Sandu la gala noastră din decembrie. Doi dintre ei sunt români, unul este din Serbia și unul este din Polonia.

Pe lângă ei, mai mulți manageri din Europa, SUA și Brazilia și-au oferit serviciile pentru a găsi un adversar la gala următoare. Ce să mai, e coadă la Sandu Lungu. Toată lumea vrea să se bată cu Muntele Bihorului”, a spus Florian Ceafalău.

Următorul eveniment iFight Heroes va avea loc în luna decembrie.

About Author