Categories Polo

Un prim pas pozitiv pentru poloiștii orădeni

CSM Oradea a obținut calificarea în turul al 2-lea preliminar din LEN Champions League – ediția 2022/23. Formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor a depășit pe Galatasaray Istanbul, scor 12-8, în ziua a 2-a la turneul preliminar organizat la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu.

Partida a fost controlată de orădeni. Aceștia s-au instalat la conducere de la început și au terminat prima repriză în avantaj de două goluri. Ecartul s-a menținut la jumătatea partidei, atunci când scorul era de 6-4.

Apărarea CSM-ului s-a evidențiat în repriza a 3-a, atunci când soarta partidei a fost decisă. Turcii au redus ușor din deficit pe finalul jocului.

Alex Popoviciu, Vlad Dragomirescu, Levente Vancsik și Ferenc Czenk au marcat câte două goluri fiecare, iar Tiberiu Negrean, Istvan Szabo și Nichita Ilisie au marcat câte un gol. De la turneu s-au remarcat Atakan Destici și Engin Colak, ambii cu câte două goluri marcate.

În celălalt meci al zilei RN Savona a depășit ASA Tel-Aviv cu scorul de 24-8.

Astfel, Savona și CSM Oradea și-au asigurat calificarea în faza următoare din LEN Champions League. Aceste echipe se duelează direct duminică (02.10), ora 11:30, la bazinul Ioan Alexandrescu.

About Author