Categories Handbal

Cosmin Liberț transformat din secund în principal

Managementul secției de handbal a luat decizia de a opera modificări în configurația colectivului tehnic de la CSM Oradea. Managerul Mircea Sînmărghițan și directorul sportiv Nicușor Vașadi au analizat activitatea echipei angrenate în Liga Zimbrilor și au decis că este necesară o reorganizare.

Astfel, George Tăutu va ocupa funcția de director tehnic al secției de handbal. De asemenea, Tăutu va colabora cu Robert Beșe la echipa a 2-a, angrenată în Divizia A Masculin.

În schimb, Cosmin Liberț preia funcția de antrenor principal al echipei din Liga Zimbrilor. Acesta a început sezonul în calitate de antrenor asistent al echipei din primul eșalon. El se află la prima experiență în calitate de antrenor

Amintim că echipa angrenată în Liga Zimbrilor se află în căutarea primei victorii. Următorul meci al echipei are loc luni (24.10), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar va fi SCM Politehnica Timișoara.

Până atunci, joi (13.10), ora 16:00, cele două cluburi se duelează în Divizia A, cu echipele satelit. Meciul va avea loc tot la Arena Antonio Alexe. Intrarea va fi liberă

About Author