Categories Fotbal

Egal echitabil, cu toate că Lotusul a ratat un penalty

În prologul etapei a 8-s a Ligii a 3-a, s-au întâlnit vineri 14 noiembrie la Sânmartin, echipele de pe locurile 2 și 3 adică, Lotus Băile Felix și respectiv Gloria Bitrița.

Gazdele au reușit să marcheze primii prin Vlad Costea în minutul 15, când a profitat de o gafă a apărării adverse, a șutat în dreapta lui Bodea de la circa 13 metri (1-0). Tot bihorenii și-au mărit diferența, atunci când Arsene a centrat de pe stânga pentru Sârbu, care din cădere a deviat balonul în plasă.
La doar câteva minute distanță, bistrițenii au redus din diferență atunci când Tănasă, din vole de la 6 metri l=a executat pe Barabaș.

Bistrițenii au restabilit egalitatea în minutul 73, când Alexandru Stoica a marcat cu un șut din 10 metri (2-2). Șansa le-a surâs celor de la Lotus Băile Felix cu zece minute înainte de fial, atunci când Claudiu Codoban a fost faultat în careu de Bactăr. Tot Codoban a executat penalty-ul însă Bodea a ghicit colțul și a reușit să respingă. La cealaltă poartă Gloria a generat emoții la șuturile trimise de Al. Stoica (79) și Nini Popescu (82), care au ocolit d epuțin colțul lung. S-a terminat 2-2 un rezultat care poate fi considerat echitabil.

Lotus: Ad. Barabaș – Fl. Pop, A. Gal, Cr. Oros, M. Arsene, M. Popa, G. Gitye (80 D. Gheban), Vl. Costea (86 P. Blăgea), S. Cucu, C. Sîrbu (62 Cl. Codoban), Al. Sorian. Antrenori: Gheorghe Ghiţ, Petre Ardelean, Ciprian Fiter și Nicolae Petre.
Gloria: Fl. Bodea – Sg. Bactăr, A. Manolache, P. Copaci, Al. Georgescu, Al. Trifan, A. Wahab (23 N. Popescu), B. Vasile, Al. Stoica (80 Covaciu), C. Davordzie (54 Ov. Stoianof), R. Tănasă. Antrenor: Adrian Falub

About Author