Mai e mult de muncă. Dar oare până când…

S-a tras votina peste prima parte a Ligii a 3-a. FC Bihor este în grific din toatr punctele de vedere. Și este meriturl exclusiv al antrenorilor și jucătorilor.
Dar mai e mult de muncă. dar oare cât… Chibiții vorbesc de promovare, nu sunt pregătiți pentru că nu au valoarea necesară pentru a face acest pas important. La ora actuală FC Bihor nu etse o echipă cu valori individuale. Este o echipă de tineri harnici, carer tin dsă devină jucători de fotbal. Numele lor nu spun nimic, dar nici nu pot face diferența. La o promă analiză, au avut un tur de campionat foarte bun cu victorie la Lotus, egal acasă cu Bistrița sau succescu Zalăul. Nu sunt performanțe de speriat. Vine returul în care e nevoie de continuitate în rezultate pozitive.
Despre play-off, vorbim la timpul respectiv. Ceea ce spun răspicat, din ce am văzut până acum Bistrița este clar principala pretendentă la primul loc alături de Satu Mare. Cu mențiunea că primii au jucători de valoare peste nivelul întrecerii, un antrenor în persoana lui Falub cu multă experiență și care poate interveni oricând să schimbe soarta unui joc. Despre buget, vorbim numai de bine, 750 000 euro, și se poate mări dacă sunt acolo sus. Când FC Bihor se va apropia măcar de un astfel de buget, putem vorbi și noi de o tentativă de promovare, putem merge la stadion cu gândul că echipa locală este capabilă de mai mult. Până atunci vorba unui prieten, mai e mult de muncă. Dar oare cât…
Nu e un sucret pentru nimeni, un pic de rezultat aduce lumea la stadion. Chiar și cei de la Lotus, așa cu jumătate de gură și-ar dori promovarea lui Bihoru. Ne amăgim din nou, facem un sezon bun și cam atât. Se poate mai mult, cu singuranță, dar trebuie să înțeleagă toată lumea, fotbal cu bani puțin nu există. Bagi mâna și aduci jucători de valoare, echipe are obligația de a crește în exprimare și să emită pretenții. Nu doar din gură și pe la colțuri. Până atunci încă, să auzim de bine, și cât mai multe victorii în dreptul celor de la FC Bihor.

About Author