Categories Fotbal

Un nou trofeu pentru Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu, tehnicianul român în vârstă de 53 de ani, a obținut primul trofeu în calitate de antrenor al echipei Al Sharjah, bifând cel dintâi succes al sezonului în Emiratele Arabe Unite.

Cosmin Olăroiu și-a trecut în palmares primul trofeu alături de formația pe care o conduce, Al Sharjah, după ce a câștigat Cupa Președintelui în Emiratele Arabe Unite.
Acesta a obținut medaliile de aur după o victorie la limită, scor 1-0, în fața celor de la Al Wahda.
Ronaldo poate rămâne în Anglia! Ce rivală a lui United vrea să îl transfere pe portughez în ianuarieRonaldo poate rămâne în Anglia! Ce rivală a lui United vrea să îl transfere pe portughez în ianuarie

COSMIN OLĂROIU, PRIMUL TROFEU CU AL SHARJAH
Echipa românului s-a impus în finală, în fața celor de la Al Wahda, iar în urma acestui rezultat Olăroiu cucerește primul trofeu alături de Al Sharjah, ajungând totodată la borna 9 în zona Golfului.

Singurul gol al finalei a fost reușit de jucătorul echipei lui Olăroiu, spaniolul Paco Alcacer. Acesta, transferat de Olăroiu în ultima perioadă de mercato, din vară, a punctat în minutul 52 al întâlnirii reușita care a fost sinonimă cu cucerirea primului trofeu stagional pentru Al Sharjah.
În campionat, formația lui Olăroiu este pe poziția a treia, cu 13 puncte, după primele șase runde.
Următorul joc pentru echipa antrenorului român este programat pe 25 octombrie, de la ora 16:00, în întrecerea internă, contra celor de la Al Bataeh.

Palmaresul lui Cosmin Olăroiu ca antrenor:
Campion al României: 2006
Câștigător al SuperCupei României: 2006
Campion în Arabia Saudită: 2008
Câștigător al Cupei Prințului: 2008, 2009
Câltigător al Cupei Qatarului: 2010
Campion în Emiratele Arabe Unite: 2012, 2013, 2014, 2016
Campion al Chinei: 2020
Câștigător al Cupei Președintelui: 2022

About Author