Categories Handbal

Orădenii au rămas singurii fără punct în Liga Zimbrilor

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a fost învinsă pe terenul lui CSM Odorheiu Secuiesc, scor 27-37. Meciul s-a desfășurat duminică (30.10) și contează pentru etapa a 9-a din Liga Zimbrilor – ediția 2022/23.

Jocul a fost controlat de amfitrioni. Aceștia s-au desprins la șase lungimi în prima jumătate și au continuat să-și mărească avantajul după pauză. Cu o formulă restrânsă, având din nou absențe importante, CSM Oradea nu a găsit soluții pentru a fi competitivă în această confruntare. Formația antrenată de Cosmin Liberț a resimțit din plin absențele unor jucători precum Emilian Turcu sau Istvan Kovacs

Borivoje Djukic a înscris 9 goluri pentru CSM Oradea. Valentin Ivancenco l-a secondat cu 6 reușite. De cealaltă parte, Dedu a avut 7 reușite, Csibi a înscris de 6 ori, iar Couveiro și Putnoky au marcat câte 5 goluri fiecare pentru Odorhei.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea rămâne fără punct acumulat în clasament și coboară pe locul 14, ultimul. În schimb, CSM Odorheiu Secuiesc obține prima victorie stagională și urcă pe locul 13.

Următorul meci al CSM Oradea este programat pentru vineri (04.11), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar este CSM Focșani, ocupanta locului 4 în ierarhia la zi, formație ce a acumulat 19 puncte până la această oră. Jocul contează pentru etapa a 10-a din Liga Zimbrilor.

About Author