Noi medalii valoroase pentru karateka de la CS Crișul Oradea

După o lungă perioadă de pregătire au venit și rezultatele, care reflectă munca sportivilor secției de Kempo din cadrul Clubului Sportiv Crişul Oradea (director Pető Dalma Csilla). S-a încheiat Campionatul European de Kempo desfășurat în Antalya (Turcia) în perioada 24-30 octombrie, acolo unde 4 sportivi legitimați la Clubul Crișul, antrenați de Tulkos Rómeó , secondat la proba submission de Hanaș Ioana, au obținut 5 medalii de aur, 4 medalii de argint și 3 medalii de bronz, după cum urmează:
Mihuța Karina Ioana, medalie de aur laSemi-Kempo şi Full-Kempo, respectiv medalie de bronz la Submission, la categoria de juniori feminin -60 kg
Cotuț Denisa Andrada , medalie de argint la Semi-Kempo şi Full-Kempo, respectiv medalie de bronz la Submission, la categoria de senioare feminin-60 kg.
Cotuț Răzvan Daniel , medalie de aur la Semi-Kempo, argint la Full-Kempo şi medalie de bronz la Submission, în cadrul categoriei de junior masculin -70 kg.
Sferle David Dumitru , medalie de aur la Semi-Kempo şi Full-Kempo, şi medalie de argint la Submission, în categoria de senior masculin +95 kg.
“Suntem foarte mândri de aceste rezultate. Ştiu câtă muncă este în spatele acestor sportivi. Înainte de a începe pregătirea, domnul antrenor Tulkos mi-a prezentat planul de pregătire şi obiectivele propuse. Am fost convinsă că rezultatele vor veni, şi nu m-am înşelat. Sunt rezultate excepţionale. În numele conducerii clubului, îî felicit şi le doresc în continuare multă putere de muncă pentru îndeplinirea obiectivelor propuse.” – Pető Dalma Csilla, director C.S. Crişul Oradea
“A fost o pregătire grea, însă şi miza a fost mare. Sigur, am pornit cu şanse reale, deoarece toţi cei patru sportivi au fost medaliaţi la Campionatul Mondial din acest an din Tunisia, aşadar şansele au fost date. Fiecare sportiv a participat la câte trei probe, şi au fost medaliaţi în fiecare probă. Consider că sunt rezultate foarte bune şi ne-am îndeplinit obiectivul propus.” – Tulkos Rómeó, antrenor principal
Echipa națională a României este vicecampioană europeană pe națiuni, ocupând locul ll din cele 17 țări participante. Din componenţa echipei au făcut parte sportivi din Baia Mare, Bucureşti, Lupeni, Vaslui, respectiv Oradea.

About Author