Categories Polo

E greu să fii optimist înaintea unui astfel de duel

Echipa de polo pe apă CSM Oradea susține manșa returdin turul al 3-lea preliminar LEN Champions League – ediția 2022/23. Formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor primește vizita echipei VK Jadran Split în cursul serii de sâmbătă (05.11), ora 19:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Se anunță o misiune extrem de dificilă pentru formația orădeană. Aceasta are de recuperat un deficit de șase goluri și are în față o echipă ce dispune de jucători cu statut de campioni mondiali. Cu toate acestea, CSM-ul va încerca să opună o rezistență solidă cu scopul de a oferi un spectacol agreabil publicului orădean pasionat de polo și sport de înaltă calitate.

Acesta va fi cel de-al 9-lea meci în actuala campanie la nivel de Champions League pentru CSM Oradea. Este una dintre cele mai solide participări pentru formația orădeană în competiția de top din jocul de polo la nivel de club în Europa pe parcursul ultimilor ani. Indiferent de soarta dublei cu Jadran Split, aventura continentală va continua pentru CSM Oradea. Deznodământul confruntării cu echipa din Croația va stabili dată orădenii vor continua în grupele LEN Champions League sau în optimile de finală ale LEN EuroCup.

About Author