Categories Tenis

Progrese noi în sportul alb într-un municipiu de renume

Începând de marți 8 noiembrie peisajul sportiv bihorean, în special cel Beiușean s-a mărit o datăcu inaugurarea celor trei terenuri noi de tenis de cîmp. În cadrul Bazei Sportive Bihorul, au fost inaugurate trei noi terenuri de dimensiuni normale și foarte moderne.
Un moment extrem de important pentru municipiul Beius cât și pentru Clubul Sportiv BIHORUL BEIUS! Lucrurile pentru sport se mișcă în direcția bună și normala in Beius!!! Felicitări domnului primar Popa Gabriel, domnului viceprimar Balog Dragoș, Consiliului Local Beius și tuturor celor implicați din Primăria municipiului Beiuș!!! Cu siguranță la finalizarea tuturor proiectelor vom avea unul dintre cele mai bune și cochete complexuri sportive din județ și vestul țării!!!
Lucrarea a fost finanțată de Primăria și Consiliul Local Beiuș cu ajutorul unor sponsori generoși. Federația Română de Tenis a fost reprezentată la inaugurare de George Cosac, președinte nimeni altul decât cel care a venit cu propunerea ca România -Ungaria să se joace la Oradea.

About Author