Categories Volei

Nu concep să nu câștige la debutul acasă

Echipa de volei feminin, CSU Oradea, va disputa primul joc de acasă, din noul sezon competițional al Diviziei A2, seria de vest, în compania grupării CSM Corona Brașov. Confruntarea va avea loc sâmbătă, de la ora 11, în sala Polivalentă a Universității din Oradea. Chiar dacă jocul contează pentru etapa a treia din sezonul regulat, cele două formații au susținută până acum o singură etapă. CSU Oradea va aborda disputa după o victorie categorică obținută pe terenul celor de la CSM Sighetu Marmației, în vreme ce gruparea de sub Tâmpa vine după o înfrângere suferită în propriul fief, 0-3, cu Medicina Tg. Mureș.
O abonată a turneelor finale, echipa studentelor orădene pregătită de Mariana și Paul Szabo Alexi țintesc și în acest an prezența în fazele superioare ale competiției. CSU va merge și în acest an Oradea pe mâna omogenității, în care va încerca să îmbine în continuare experiența cu tinerețea. Noutățile din lotul orădean sunt două jucătoare de mare perspectivă, Ilinca Știrbu, venită de la CSM Focșani, și Alexandra Keresztesi, transferată de la CSȘ Sighet. În schimb, formația orădeană a pierdut pentru acest sezon una din jucătoarele cu experință, Maria Radu-Fîcă.
“Va fi un sezon interesant, cu echipe extrem de bune, Medicina Tg. Mureș sau CSU Poli Timișoara anunțându-se adversare pe măsură. Dar, noi vom încerca să rămânem conectați și în acest an la rezultatele care ne-au adus an de an în lupta pentru fazele superioare ale competiției”, a declarat Mariana Szabo-Alexi.

About Author