Categories Handbal

Nu au putut emite pretenții în fieful Stelei

CSM Oradea a fost depășită de Steaua București, scor 36-44, în meciul de deschidere al etapei a 11-a din Liga Zimbrilor la handbal masculin – ediția 2022/23. Meciul s-a desfășurat joi (10.11), la Sala Apollo din capitală.

A fost o partidă extrem de bogată în realizări pe tabela de marcaj. S-au consemnat două reprize identice din punct de vedere al realizărilor pe tabela de marcaj. Militarii au marcat câte 22 goluri în fiecare, iar CSM Oradea a punctat de câte 18 ori.

Valentin Ivancenco a înscris de zece ori pentru CSM Oradea. El a fost secondat de Aungurenci – 6 goluri, Farcaș – 5 goluri, Boșca – 4 goluri, Turcu – 3 goluri, Starchenko – 2 goluri, respectiv Oargă și Munteanu – 1 gol fiecare. De la gazde s-a remarcat Constantina, autor a 12 goluri.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are 11 meciuri pierdute și se menține pe ultima poziție a clasamentului. În schimb, Steaua București a ajuns la 22 puncte acumulate, având un meci mai puțin disputat.

Următorul meci al echipei orădene are loc la finele săptămânii următoare, tot în deplasare. Adversar va fi CSU DIN Suceava, formație ce are 11 puncte la această oră.

About Author