Prestație aproape de perfecțiune

Prestație aproape de perfecțiune

CSM CSU Oradea a scris istorie în cursul serii de sâmbătă (19.11), având pentru prima dată un procentaj de peste 90% la aruncările de două puncte într-un meci oficial. Roș-albaștrii au depășit CSM Athletic Constanța, scor 98-79.

Jocul a fost controlat în totalitate de echipa antrenată de Cristian Achim. Aceasta a avut o prestație ofensivă impresionantă, marcând de 15 ori din spatele semicercului, având 100% la aruncările libere și reușind 23/25 la aruncările de două puncte. A fost un meci în care s-au livrat 28 pase decisive, iar echipa a terminat cu 67% la aruncările din acțiune.

Orădenii au condus în permanență, lăsând impresia că pot să marcheze din orice poziție, în orice moment al jocului. Aatfel, CSM-ul conducea cu 31-23 la prima pauză, respectiv cu 59-42 la jumătatea partidei. Repriza secundă a fost mai modestă, gazdele câștigând sferturile 3 și 4 la diferențe de câte un punct.

Erick Neal a totalizat 18 puncte, 6 pase decisive, 2 intercepții, Mark Ogden a adăugat 17 puncte, Kris Richard a avut 11 puncte, 4 intercepții și 4 pase decisive, iar Tudor Gheorghe și Cătălin Baciu au contabilizat câte 10 puncte fiecare pentru CSM CSU Oradea. De cealaltă parte, Nathan Johnson a totalizat 20 puncte pentru echipa din Constanța.

Aceasta a fost a 7-a victorie consecutivă, CSM CSU Oradea având acum 10 victorii din primele 12 partide oficiale disputate în sezonul 2022/23. Formația bihoreană are 5-1 la general în Liga Națională. În schimb, CSM Athletic Constanța a ajuns la 2-2.

Urmează două partide consecutive în deplasare, ambele în FIBA Europe Cup. CSM CSU Oradea se duelează în ordine cu Rilski Sportist – miercuri (23.11), respectiv cu Kangoeroes Mechelen – miercuri (30.11). Ambele partide vor fi transmise în direct pe canalul YouTube FIBA The Basketball Channel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *