Categories Baschet

Inițiativă lăudabilă din partea CSM Oradea

Cu bucurie și entuziasm anunțăm semnarea unui parteneriat între echipa de baschet masculin CSM Oradea și inițiativa Spitale Publice din Bani Privați a Fundației Metropolis.

Timp de un an de zile suporterii prezenți la meciuri vor avea ocazia să vizioneze spot-ul organizației pe reclamele LED si cubul video din teren, și le vor afla cum pot susține și ei cauza de pe roll-up-urile de la intrarea în arenă. În plus, la trei dintre cele mai importante meciuri, jucătorii CSM Oradea vor intra în teren purtând tricourile inițiativei SPDBP, care mai apoi vor fi oferite suporterilor.

La baza acestei colaborări se află dorința de implicare a echipei CSM Oradea în societatea civilă și, mai ales, sprijinul acordat în îmbunătățirea calității vieții pacienților prin renovarea și utilarea cu aparatură modernă a spitalelor din România de către Fundația Metropolis.

De asemenea, Fundația Metropolis desfășoară lucrări de renovare a Spitalului MAI din Oradea, acesta fiind un motiv în plus pentru care CSM Oradea și-a arătat deschiderea și entuziasmul în susținerea unei cauze care construiește o lume în care sănătatea este firească.

Inițiativa Spitale Publice din Bani Privați a Fundației Metropolis a fost fondată de către Codin Maticiuc în anul 2019 și are ca obiect de activitatea implicarea în creșterea calității tratamentelor pacienților din România și renovarea și utilarea cu aparatură medicală performantă a spitalelor de stat. Până în prezent, peste 16 spitale din țară au beneficiat un ajutor, iar suma totală investită în sistemul medical de stat depășește 2 milioane de euro.

About Author