Categories Handbal

S-au pus în vânzare bilete la Trofeul Carpați

Sala Polivalentă Oradea Arena va găzdui, în perioada 28/29 Decembrie anul curent, un puternic turneu internațional de handbal masculin. Intitulat Trofeul Carpați, acesta este unul dintre cele mai vechi evenimente de handbal destinate echipelor naționale pe bătrânul continent.

Turneul se întoarce la Oradea, acolo unde s-a mai desfășurat în trecut. De această dată, în premieră, noua sală polivalentă va fi locul de desfășurare al evenimentului. Potrivit anunțului făcut de către organizator, Federația Română de Handbal, la Trofeul Carpați – ediția 2022 vor participa primele reprezentative ale Egiptului, Algeriei, Slovaciei și României.

Pasionații de handbal și sport vor avea oportunitatea să-l vadă pe Xavi Pascual, unul dintre cei mai renumiți antrenori din această disciplină sportivă. De asemenea, cei mai buni handbaliști ai României vor evolua în Oradea Arena, urmând să aibă parteneri de întrecere două echipe calificate la Campionatul Mondial, eveniment programat să se desfășoară în luna Ianuarie 2023.

De altfel, reprezentativa Egiptului este considerată una dintre cele mai redutabile de pe planetă la această oră. Aceasta s-a clasat pe locul 7 la ultima ediție a Campionatului Mondial, fiind cea mai bine clasată echipă din afara Europei în ierarhia finală. Totodată, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, desfășurate în vara anului trecut, Egipt s-a clasat pe locul al 4-lea, adică a fost la un pas de medalia de bronz.

Turneul de la Oradea se va desfășura în sistem eliminatoriu, Astfel, miercuri (28.12) se dispută semifinalele, iar joi (29.12) va avea loc meciul pentru locul 3, urmat de finala competiției. Meciurile se vor disputa în ambele zile cu începere de la orele 17:00 și 19:15.

Bilete se pot achiziționa prin intermediul platformei www.myticket.ro. Există mai multe categorii de prețuri. Acestea sunt:

– Categoria 1 – 60 lei/zi
– Categoria 2 – 30 lei/zi
– Categoria 3 – 20 lei/zi

Toți iubitorii handbalului din Oradea și nu numai sunt așteptați cu drag la Oradea Arena.

Clubul Sportiv Municipal Oradea este partener al Federației Române de Handbal în organizarea turneului internațional Trofeul Carpați la handbal masculin – ediția 2022.

About Author