Categories Polo

Victorioși înainte de vacanța de sărbători

CSM Oradea a încheiat anul 2022 cu o victorie în fața concitadinei CSU Oradea. Meciul contând pentru Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2022/23 s-a încheiat cu scorul de 17-5.

Partida a avut loc miercuri (21.12), fiind controlată în întregime de elevii lui Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor. Aceștia au marcat primele 14 goluri ale partidei. De altfel, la jumătatea jocului scorul era de 12-0. Cea de-a 2-a jumătate a consemnat egalitate, 5-5.

Silvian Colodrovschi a înscris cinci goluri, Andrei Marinescu a marcat de trei ori, Nichita Ilisie, Darian Luncan, Levente Vancsik au reușit câte două goluri, iar Istvan Szabo, Vlad Dragomirescu și Ferenc Czenk au înscris câte un gol fiecare pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Tommaso Insinna și Patrick Dumitru au marcat de câte două ori pentru CSU Oradea.

La finalul anului calendaristic 2022, CSM Oradea are nouă victorii din zece meciuri disputate și se situează pe primul loc al Superligii Naționale de polo cu precizarea că a cedat în duelul direct cu rivala Steaua București. Militarii au mai puține meciuri disputate, astfel încât au acumulat mai puține puncte în clasament.

Activitatea se va relua după intrarea în noul an calendaristic, atunci când CSM Oradea va fi angrenată în Superligă, turneul de Cupa României, respectiv în fazele superioare ale LEN EuroCup.

About Author