Categories Fotbal

FC Bihor și-a stabilit programul de pregătire

Chiar dacă se apropie cu pași repezi Anul nou, FC Bihor rămâne în continuare focusat pentru următoarea perioada de timp la organizarea relurăii pregătirii. Și anume pregătirea de iarnă. Florin Fărcaș și Dorin Mihuț cei doi antrenori ai roș-albaștrilor au alcătuit în mare parte programul echipei, sperând să nu apară neprevăzutul din mai multe puncte de vedere.

Astfel pe data de 10 ianuarie, FC Bihor se va reuni la baza proprie, respectiv la Stadionul Municipal din Oradea pentru o primă ședință de pregătire. În data de 18 ianuarie componenții echipei vor efectua vizita medicală, pentru ca în funcție de buget să poată fi stabilită o perioadă de cantonament sau semicantonament. Dacă posibilitățile financiare vor fi limitate, se va găsi o soluție cu două antrenamente pe zi cu masă între ele.

Primul meci amical al băieților va avea loc pe data de 28 ianuarie la Satu Mare cu FC Baia Mare. În data de 4 februarie la Timișoara, roș-albaștrii vor întâlni pe Dumbrăvița pentru ca pe data de 10 februarie să joace la Satu Mare cu Victoria Carei.

Jocurile amicale vor continua cu un triumghiular la Arad pe data de 18 februarie alături de Chișineu Criș și Corvinul Hunedoara pentru ca pe data de 22 februarie să se deplaseze la Deva pentru amicalul cu Cetate din localitate. Ultimele două jocuri de pregătire vor avea loc pe data de 25 februarie la Arad cu Șoimii Lipiva și pe data de 4 martie la Oradea cu Viitorul Arad. Campionatul se va reluat pe data de 11 martie când FC Bihor va întâlni la Oradea pe CSM Satu Mare.

 

About Author