Categories Fotbal

Roș-albaștrii au revenit la antrenamente la baza proprie

În cursul dimineții de marți 10 ianuarie, echipa de fotbal FC Bihor s-a reunit în vederea părții a doua a sezonului la baza proprie. Florin Fărcaș și Dorin Mihuț antrenorii roș-albaștrilor au avut la dispoziție tot lotul de jucători, plus o serie de jucători noi tineri care vdacă vor confirma vor face parte din lotul echipei. Prima ședință de pregătire s-a desfășurat pe terenul sintetic al Stadionului Municipal, într-o atmosferă de destindere totală. În data de 18 ianuarie componenții echipei vor efectua vizita medicală, pentru ca în funcție de buget să poată fi stabilită o perioadă de cantonament sau semicantonament.

La reunirea de marţi, de la Stadionul Iuliu Bodola, au mai fost câteva noutăţi, dar jucători tineri, veniţi în probe sau promovaţi de la centrul de copii şi juniori. Astfel, spre exemplu, printre cei prezenţi s-a aflat şi Patrick Popovits, care este liber de contract, după ce a reziliat cu Lotus Băile Felix, Raul Clemeniuc, jucător revenit de la Aurul Brad, Eduard Merka, fotbalist venit în probe de la Slovan Valea Cerului, Luca Buciuman, venit de la echipa a doua a clubului FC Bihor, şi Andrei Bala, promovat de la juniori.

La capitolul plecări, trebuie precizat faptul că portarul Fila Karoly şi mijlocaşul Andreas Ştiubea şi-au reziliat contractul cu echipa orădeană, iar Patrick Andraş, care a fost prezent la reunire, va fi împrumutat până în vară la Victoria Carei.

Lotul de jucători care a participat la reunirea din acest an a clubului FC Bihor:

Radu Bob, Eduard Nergheș şi Alexandru Cherman (venit de la FC Bihor II) – portari; Călin Jurj (de la Poli Timișoara), Flaviu Drăgan, Luca Buciuman (de la FC Bihor II), Claudiu Petruș, Alexandru Popa, Andrei Bala (de la juniori), Daniel Stan, Loren Ioviță Sebastian Oșvat, David Lupșe, Ionuț Ban, Patrick Andraș, George Cherman, Răzvan Săutiuț, Raul Ardelean, Adrian Popa, Eduard Merka (în probe de la Slovan Valea Cerului), Răzvan Gunie, Mario Balint, Andrei Moga, Andrei Hosu, Constantin Roșu, Andrei Gheorghiță, Raul Clemeniuc (revenit de la Aurul Brad), Andrei Chindlea, Sergiu Jurj, Marius Hosu și Patrick Popovits (de la Lotus Băile Felix).

About Author