Categories Handbal

CSU Oradea începe returul pe propriul teren

CSU Oradea – CSU Univ. De Vest Timișoara, sâmbătă, ora 12

Returul Diviziei A de handbal feminin, seria C, se reia sâmbătă, cu etapa a 10-a. La patru puncte de podium, CSU Oradea va evolua pe propriul teren, urmând să primească vizita reprezentantei din Timișoara. Cu sete de puncte, formația antrenată de Sebastian Tudor pornește favorită în confruntarea cu “lanterna roșie“. Fără mari probleme de lot CSU Oradea nu concepe decât victoria, ceea ce ar însemna al șaselea succes stagional.
“Suntem pregătiți să facem o figură cât mai frumoasă în retur și astfel să ne păstrăm cadența care ne-a clasat în ultimele sezoane în partea fruntașă a clasamentului. Am avut câteva sincope în tur, mai puțin așteptate, dar jucătoarele mele sunt decise să le facă rapid uitate și să ducă echipa acolo unde îi este locul, în fruntea seriei”, a declarat Sebastian Tudor, antrenorul formației orădene.
Disputa dintre CSU Oradea și CSU Universitatea de Vest Timișoara va fi găzduită, sâmbătă, de sala de jocuri a Universității din Oradera, cu începere de la ora 12. Partida va fi oficiată de A. Jurj din Arad, respectiv R. Vizitiu, din Hunedoara.

About Author