Categories Tenis

Jocul lui Nole Djokovic la cel mai înalt nivel din istorie!!!

Novak Djokovic și-a încântat fanii cu o nouă reprezentație de tenis, sârbul calificându-se în semifinalele de la Australian Open fără nicio emoție. „Victima” de miercuri a fost Andrey Rublev, al cincilea favorit de la Melbourne (6-1, 6-2, 6-4).

Când evoluează pe Rod Laver Arena, Nole efectiv se transformă, indiferent dacă este accidentat, vine după o perioadă mai puțin fastă sau se află la capacitate maximă.

Se simte precum acasă la Melbourne, iar cele nouă titluri cucerite la Australian Open vorbesc de la sine despre supremația Djokerului.

Așa s-a întâmplat și în sfertul cu Rublev. Rusul s-a zbătut, a încercat să schimbe din mers tactica, s-a enervat, dar rezultatul a fost mereu același.

Nole (35 de ani) a alergat dintr-o parte în alta cu o ușurință dezarmantă aflată în antiteză cu bandajul de pe coapsa stângă, a servit de multe ori la un nivel mult prea ridicat pentru standardele adversarului, iar mingea lovită din urcare l-a lăsat pe Rublev fără timp de reacție în atâtea situații.

Practic, am asistat la un monolog care a fost întrerupt destul de rar de unele lovituri la limită ale lui Andrey. Meciul de pe Rod Laver Arena a durat două ore și 3 minute.

About Author