Categories Fotbal

FC Bihor se va cantona cu antrenamentele în Băile Felix

După prima parte a pregătirii de iarnă, Florin Fărcaș (foto) antrenorul principal al celor de la FC Bihor a făcut o scurtă analiză a situației actuale.

Am început pregatirea încrezători și dornici de munca . După o perioada de acomodare și acumulare progresiva ,unde totul a decurs normal ,la final am întâlnit un adversar bun pt. noi ,o echipa de lig.2. A fost un test bun ,cu momente bune de joc din partea noastră .
Urmeaza o noua etapa de încărcare fizica in cantonament la Băile Felix ,unde vom avea si doua jocuri programate in aceasta perioada ! După cantonament ne vom axa și ne vom concentra mult pe partea fizic- tehnic-tactic , si pe jocurile de verificare rămase .
Speram sa fim sănătoși si sa ne pregătim bine pentru începerea jocurilor oficiale !
Așadar FC Bihor intră într-a doua parte a pregătirii și anume un cantonament în Băile Felix. Doatrei jucători noi s-au alăturat lotului din prima parte a întrecerii, dar jucători care pot aduce un plus valoare în ceea ce privește rezultatele.

Roș-albaștrii vor debuta într-un meci oficial pe data de 11 martie când se va relua întrecerea Ligii a 3-a, Seria a 10-a. Atunci la Oradea, echipa bihoreană va întâlni pe CSM Satu Mare.

About Author