Victorii pe linie pentru tineri pugiliști bihoreni

Sâmbătă, la sala de sport din Chişineu-Criş (judeţul Arard) s-a desfăşurat gala de box, în care s-au duelat sportivi din România cu sportivi din Serbia.
Printre sportivii români de la categoriile de vârstă cadeţi (12-14 ani), juniori (14-16 ani) , tineret (16-18 ani) şi seniori (18-40 ani), clubul Crişul a fost reprezentat de trei sportivi: Călugăr Mădălin, Raul Benea şi Covaci Angelo.

Cei trei sportivi ai clubului Crişul pregătiţi de antrenorul Viorel Crăciunea au câştigat meciurile în care s-au duelat, Călugăr Mădălin locul I la cadeţi 40 kg, Raul Benea locul I la cadeţi 52 kg şi Covaci Angelo locul I la tineret 60 kg.

„ Pentru clubul Crişul a fost o competiţie importantă, mai ales că a fost primul concurs din acest an şi totodată cei trei sportivi pregătiţi de domnul antrenor Viorel Crăciunea au concurat pentru prima dată sub culorile clubului nostru. Am fost optimişti în ceea ce privesc rezultatele, bazându-ne pe experienţa domnului Crăciunea şi pe rezultatele de până acum ale sportivilor. Consider că împreună şi uniţi, în interesul sportului şi al sportivilor putem să ridicăm boxul orădean la un nivel cât mai înalt şi îi mulţumesc domnului Crăciunea că face parte din familia Crişul!” – Petö Dalma Csilla, director C.S. Crişul Oradea.

About Author