Categories Handbal

Nu s-a produs minunea nici la Bacău

Echipa de handbal CSM Oradea a fost învinsă la Bacău, de echipa Clubului Sportiv Municipal din localitate. Meciul s-a desfășurat sâmbătă (11.02) și contează pentru Liga Zimbrilor – ediția 2022/23. Rezultatul final a fost de 36-29.

Jocul a fost controlat în întregime de formația gazdă. Aceasta s-a instalat la conducere de la început, marcând primele trei goluri și a rămas în control până la capăt. Scorul la jumătatea partidei a fost de 16-13. Defensiva orădeană a capotat în repriza secundă, atunci când a încasat 20 de goluri. Antrenorul Cosmin Liberț a rotit cei trei portari, dar nu s-au găsit soșuții nici între buturi pentru a oprit tăvălugul băcăuan.

Valentin Ivancenco, Viorel Boșca și Emilian Turcu au marcat câte șase goluri fiecare. Bogdan Munteanu a înscris de patru ori, iar Ciprian Aungurenci a terminat cu trei reușite. Oleksandr Starchenko a punctat de două ori, iar Paul Oargă și Mark Kovacs au înscris câte un gol pentru CSM Oradea.

CSM Oradea ajunge la 17 meciuri pierdute în actuala ediție de campionat. Formația de pe Crișul Repede nu a acumulat niciun punct în clasament, fiind ultima clasată.

Următorul meci are loc marți (14.02), la Focșani, cu CSM-ul din localitate. Partida contează pentru Cupa României, turul inaugural și demarează la ora 18:00

About Author