Categories Fotbal

Mai sunt mici detalii de pus la punct

Lotus Băile Felix s-a deplasat sâmbătă la Arad pentru jocul de pregătire cu Șoimii Lipova, viceliderul din Seria 8.
Desfășurat pe terenul sintetic Motorul, jocul a fost unul antrenant, cu ocazii de ambele părți însă doar arădenii au reușit să găsească drumul spre gol în urma unor faze fixe, câștigând finalmente cu 2-0 (0-0). În minutul 60, Gavrilă a mișcat balonul la o lovitură liberă de la 25 de metri și bihoreanul Nicu Modan a catapultat mingea direct la vinclu (1-0). După un sfert de oră lipovenii și-au dublat avantajul: Susan a executat un corner și Giosu a reluat în plasă de la colțul scurt (2-0).
„A fost un joc cu două reprize disputate, în care noi am primit gol dintr-o lovitură liberă și o fază fixă. Ne-am creat și noi 4-5 situații bune de a marca. Venim după o perioiadă de cantonament în care încărcătura fizică a fost mare, iar cu prospețimea vor veni și realizările în fața porții. Sunt mulțumit de atitudinea băieților”, a concluzionat antrenorul Gheorghe Ghiț, la finalul cantonamentului de o săptămână susținut în Băile Felix. A fost meciul în care au debutat cei doi nou veniți, Sergiu Oltean (ex-Fuzesgyarmat) și Sebastian Oșvat (ex-FC Bihor).
De partea cealaltă, Adrian Abrudean s-a arătat mulțumit de scor și de calitatea jocului: „O partidă reușita în marea ei majoritate. Am întâlnit un adversar foarte bun ce are în componență mulți jucători de calitate. Meciul a avut o dinamică foarte bună, cu un ritm foarte bun. Ambele echipe și-au creat multe situații de a marca și mă bucur că nu am luat gol. Îi felicit pe băieții mei pentru modul de abordare pe care l-au avut”. Pentru Lipova au evoluat și bihorenii Raul Buta, Alex Nagy, Denis Rusu și Nicu Modan.
Pentru Lotus urmează meciul de pregătire cu Sportul Șimleu, programat sâmbătă 18 februarie.

Au evoluat echipele:
Șoimii Lipova: R. Buta – Cristiu, Sabău, A. Popa, Pamfile – Gavrilă, Petruț, D. Pop I, D. Rusu – Jichici, Al. Popovici.
Repriza a II-a: Poiană – Clej, Sabău (70 Petruț), Giosu, Angheli – Bulza, D. Pop I (70 D. Pop II), Gavrilă (70 Nagy), D. Rusu (70 An. Rusu) – Susan, Modan. Antrenor: Adrian Abrudean

Lotus: Barabaș – Cr. Copil, S. Oșvat, Al. Pintea, R. Creț – M. Popa, G. Gitye, Al. Sorian – Fl. Pop, I. Hora, C. Sîrbu.
Din minutul 46: Ed. Beke – S. Cucu, Sg. Oltean. T. Paublusztig, M. Arsene – D. Gheban, D. Sala, P. Blăgea – C. Trip, R. Tămaș, I. Hora. Antrenor: Gheorghe Ghiț

bihon.ro

About Author