Categories Fotbal

Un nou succes în dreptul roș-albaștrilor

Băieții noștri au început ceva mai greu partida de vineri, disputată pe terenul sintetic de la Satu-Mare în compania Victoriei Carei. Adversarii au dominat primele 10 minute, când au și reușit să marcheze în urma unei mingi bâlbâite de apărarea roș-albaștrilor, 1-0 în minutul 9, gol Kintzel din 2-3 metri.
Jucătorii bihoreni au mărit turația după golul primit și au pus stăpânire pe joc, ocaziile importante venind spre finalul primei reprize. În minutul 40, Sergiu Jurj e servit ideal în fața porții și face 1-1 în urma unei faze de atac rapidă. Au urmat două ocazii la poarta Careiului, Gunie respectiv Ioviță trecând pe lângă majorarea scorului.
Partea a doua a jocului a văzut o garnitură nouă pentru echipa lui Florin Fărcaș însă, dominarea din finalul primei reprize a continuat. Echipa a menținut jocul ofensiv, cu linia de apărare sus și un presing agresiv în jumătatea adversă.
Golul 2 a venit în minutul 58 în urma unei acțiuni de contraatac, la finalizare aflând-se Gheorghiță.
Marius Hosu a făcut 3-1 în minutul 72, iar Constantin Roșu a marcat pentru desprindere în minutul 74 executând perfect o lovitură liberă din 20 de metri.
În ultima fază a partidei, arbitrul a acordat penalty pentru Carei, Vaida R. marcând de la punctul cu var cu toată opoziția portarului Nergheș care a ghicit colțul.
Astfel, Victoria Carei-FC Bihor Oradea, s-a încheiat cu scor final 2-4.

În partida de la Satu Mare, cu echipa din Carei, tehnicianul Florin Farcaş a început jocul pentru FC Bihor cu: R. Bob – R. Săutiuţ, A. Gal, D. Stan, L. Ioviţă – G. Cherman, A. Hosu – R. Gunie, Ad. Popa, A. Chindlea – Sg. Jurj. În repriza a doua au mai intrat: Ed. Nergheş – C. Jurj, C. Petruş, D. Lupşe, T. Serediuc, C. Roşu, A. Moga, R. Clemeniuc, R. Farcaş, A. Gheorghiţă şi M. Hosu.

About Author