Categories Volei

Sportul diversificat invită publicul la sală

Cuplaj sportiv în weekend, în sala de jocuri a Universității din Oradea. Echipele de handbal, volei și baschet feminin a Clubului Sportiv Universitar Oradea vor fi angrenate în jocuri oficiale.
Ziua de sâmbătă va fi deschisă de handbalistele pregătite de Sebastian Tudor care vor primi vizita formației Arena Tg. Mureș. Meciul, a cărui oră de start este 12, contează pentru etapa a 14-a a Diviziei A, seria C și opune echipele clasate pe locurile 4, respectiv 5 în serie.
De la ora 14 în scenă vor intra voleibalistele de la CSU Oradea care vor evolua în compania grupării din Arad, CS Provolei. Gazdele, conduse de pe margine de Mariana Szabo-Alexi, pornesc cu prima șansă și speră să facă uitat eșecul suferit la Brașov, în ultima etapă disputată în seria de vest a Diviziei A2.
Echipa de baschet feminin U19 CSU Oradea este gazda turneului pentru ocuparea locurilor 5-8 a Campionatului Național, la care, pe lângă formația gazdă, s-au calificat CSȘ Nr 4 Champions București și CSȘ Bega Timișoara, echipe care vor juca în deschiderea turneului, de la ora 17, în vreme ce a patra echipă, ACS Sepsi Sf. Gheorghe va fi adversara elevelor pregătite de tandemul Ioana și Daniel Anica, de la ora 19. Cele patru echipe se vor confrunta și duminică. De la ora 10 vor juca învinsele disputelor de sâmbătă, în vreme ce învingătoarele din prima zi se vor duela pentru locurile 5-6, de la ora 12.

About Author