Categories Atletism

Mihai Dringo va lua startul la CE Indoor de la Istambul

Robert Parge și Mihai Sorin Dringo au bifat cu succes evenimentul Belgrade Indoor Meeting, Atletska dvorana, Beograd.

Robert Parge și Mihai Sorin Dringo câștigă în Serbia la Belgrad

Robert Parge și Mihai Sorin Dringo au alergat în 47.09, respectiv 47.47 la 400 metri în Serbia. Robert a câștigat proba, în timp ce Mihai Sorin Dringo a fost primul la categoria lui.
Lovro Mesec Kosir din Slovenia a fost pe doi cu timpul 47.17. Top trei a fost completat de Bosko Kojanovic, reprezentantul gazdelor a alergat în 47.25.

Robert Parge a deschis 2023 cu participare internațională. În Ungaria, a alergat 47.03. După evoluția la Nyreghaza a alergat și în Spania, și în Franța pe 3 februarie. Atletul sălăjean este legitimat la CSM Bucureşti și are în palmares două titluri balcanice, trei titluri naţionale şi trei titluri naţionale în sală. Robert este reperul României la 400 metri.

Mihai Sorin Dringo, legitimat la CSU CSM Oradea, antrenat de Robert Olah, continuă să-și îmbunătățească timpii la alergare pe distanța de 400 metri. Atletul orădean a alergat proba în 46.59 secunde.

Mihai Sorin Dringo, antrenat de Robert Olah, este recordman național și va participa la Campionatele Europene de atletism în sală. Atletul a concurat la IFAM World Athletics Tour Bronze. în Belgia.
Mihai a câștigat la IFAM Gent Indoor, Topsporthal Vlaanderen, în fața belgianului Christian IGUACEL, top trei a fost completat de Thomas BARR.

Dringo este deja calificat pentru Campionatele Europene de atletism în sala de la Istanbul. Acest eveniment va avea loc în perioada 2-5 martie. De asemenea, el va participa la Jocurile Mondiale Universitare din acest an, gazduite în China.

Mihai Dringo a reuşit să ocupe locul 3 la întrecerile Balcanice în proba de 400 metri plat, unde a şi stabilit un nou record naţional pentru categoria de tineret (U23), cu timpul de 46,79 secunde. Orădeanul a reuşit să cucerească o medalie şi mai strălucitoare în proba de 4×400 metri, cu ştafeta României. Aceasta a ocupat primul loc, cu timpul de 3:10.38 minute. A câștigat medalia de aur la Istanbul după ce a alergat împreună cu Denis Toma, Remus Andrei Niculiţă și Robert Parge la ștafetă.

 

About Author