Categories Fotbal

A venit și prima înfrângere în amicale

FC Bihor s-a duelat miercuri cu CSM Deva, liderul neînvins din Seria 7 a Ligii a III-a. Partida s-a desfășurat pe terenul sintetic din Deva și a fost câștigată de gazde cu scorul de 4-1 (2-1) prin golurile marcate de Stelea 4, Popescu 9 penalty, Vișan 55, Bedea 58 penalty, respectiv Sergiu Jurj 38 penalty. Un meci care trebuia să fie unul de verificare s-a transformat într-unul tensionat din cauza faptului că formația din Deva nu a fost în stare să asigure o brigadă de arbitrii.

„A fost un joc în care nu am avut luciditate, reacție, am făcut multe greșeli și am luat patru goluri din patru faze fixe. Sperăm să învățăm din ce s-a întâmplat la jocul de la Deva. Dezamăgirea mare e că gazdele n-au putut asigura o brigadă de arbitrii. Am fost arbitrați de jucători de rezervă ai echipei din Deva, care prin deciziile luate au creat o stare de nervozitate încă din startul jocului. Meritam mai mult respect dacă tot am bătut atâta drum până la Deva”, ne-a declarat antrenorul Florin Farcaș.

Pentru FC Bihor au evoluat: R. Bob – C. Jurj, A. Gal. L. Ioviță, I. Ban – R. Farcaș, G. Cherman – R. Gunie, Ad. Popa, A. Gheorghiță – Sg. Jurj. În partea a doua a meciului au mai jucat: Ed. Nergheș – Al. Popa, D. Stan, D. Lupșe, Cl. Petruș, A. Hosu, C. Roșu, T. Serediuc, A. Chindlea, M. Hosu.
Dacă partida cu FC Bihor a apucat să se termine, cel de vinerea trecută jucat de CSM Deva cu Unirea Alba Iulia s-a întrerupt pe final din cauza arbitrajului. „Este ultimul meci amical care-l disputăm cu Deva. Ni s-a anulat un gol din cauza vântului, a fost mereu scandal, intrări tari, presiune pusă de pe margine, cu jucători noștri loviți. Nu e normal. Nu câștigăm nimic din asemenea jocuri de pregătire”, a declarat Mihai Dăscălescu președintele echipei din Alba Iulia, citat de ziarul Unirea.

Cu Lipova la Sântion

Până la startul sezonului de primăvară, FC Bihor mai are programate două jocuri test, sâmbătă 25 februarie cu Șoimii Lipova (Liga 3), de la ora 12:00, pe terenul din Sântion, și în 4 martie cu Viitorul Arad (Liga 4), acest ultim joc fiind programat pe Stadionul Iuliu Bodola. În 11 martie, FC Bihor va juca pe teren propriu cu CSM Satu Mare, meci care contează pentru etapa a 16-a din Liga 3, Seria 10.

About Author