Categories Baschet

Au ratat prezența pe podium

Calificată la turneul final al Campionatului Naţional U19 la baschet masculin, LPS Bihorul CSM Oradea n-a putut emite pretenţii la un loc pe podium. Echipa orădeană a încheiat competiţia de la Bucureşti pe locul 4, după înfrângeri în faţa echipelor bucureştene Steaua şi Dinamo.

Formația antrenată de Alin Cureș și Alin Roșu a fost învinsă de Steaua București în semifinale, cu 102-68, respectiv de Dinamo CSȘ Nr. 6 București în meciul pentru medaliile de bronz, cu 85-59. Titlul naţional a revenit Ştiinţei Bucureşti după 67-54 în finala cu Steaua.

Echipa orădeană a încheiat competiţia cu un bilanț general de 10 victorii și 5 înfrângeri, clasându-se pe locul 4 din 20 de participante. Doi dintre baschetbaliştii de la LPS Bihorul CSM au primit premii speciale. Adrian Șandor a fost recompensat cu trofeul pentru cel mai de perspectivă jucător, iar Denis Pătcaș a fost cel mai bun marcator al turneului final, având 25 puncte marcate în medie pe meci.

Lotul de jucători deplasat la turneul final a fost alcătuit din Marian Schmidt, Andrei Popescu, Denis Pătcaș, Adrian Șandor, Ștefan Bahrim, Mihai Boțoc, Florin Dunca, Alexandru Baneș, Denis Bolba, Casian Roman, Iani Buhnă și Ștefan Gavriluț. La Final 4 au absentat Raul Igna, Alexandru Novac Iuhas, Teofil Ciordaș, Luca Bledea.

About Author