Categories Polo

Un nou semieșec care naște controverse

CSM Oradea a remizat cu Steaua București, scor 11-11, în cel de-al 5-lea duel direct din sezonul 2022/23 la polo pe apă. Partida contează pentru returul primei faze din Superliga Națională – ediția 2022/23.

A fost un joc cu mai multe schimbări de situație în cadrul căruia CSM-ul a reușit să se desprindă la patru lungimi, dar nu a reușit să gestioneze situația. Scorul la prima pauză a fost de 3-3, după care orădenii au punctat de patru ori consecutiv. Steaua a marcat ultimul gol al primei jumătăți și a dus scorul la 7-4.

Steaua a fost echipa mai bună în repriza a 3-a, atunci când a marcat de cinci ori. Militarii au pus presiune pe echipa gazdă și au egalat la nouă, dar CSM-ul a intrat în repriza a 4-a cu un avantaj minim, scor 10-9. Ultimul act a fost sărac în realizări pe tabela de marcaj. CSM Oradea a înscris un singur gol, în timp ce Steaua a marcat în două rânduri și a egalat la 11.

Maercatorii echipei orădene în acest meci: Tiberiu Negrean și Nichita Ilisie – câte 3 goluri, Mihnea Gheorghe – 2 goluri, Mateja Asanovic, Istvan Szabo și Silvian Colodrovschi – 1 gol fiecare. De cealaltă parte, Tudor Fulea a înscris de patru ori pentru Steaua București.

Prin prisma acestui rezultat, CSM Oradea va încheia prima fază a sezonului regulat, cel mai probabil, pe locul al 2-lea. Primul turneu din faza a 2-a a campionatului, cu participarea primelor patru clasate, se va desfășura la București, în perioada 3-5 Martie anul curent.

About Author