Categories Fotbal

O nouă remiză în dreptul Lotusului

A fost ziua „ciocnirilor” amicale dintre divizionarele terțe arădene și cele bihorene din zona play-off. Dacă FC Bihor a trecut cu 3-2 de Lipova, Crișul Chișineu Criș și Lotus Băile Felix au remizat, 1-1, pe terenul din Socodor, pe o vreme ploioasă.

Ambele goluri au fost marcate din penalty. Bihorenii au deschis scorul în minutul 70, prin Mădălin Popa, care a transformat lovitura de pedeapsă acordată pentru un fault al lui Pașca asupra lui Tămaș (0-1). Formația arădeană a restabilit echilibrul după alte 15 minute, tot de la punctul cu var, la hențul în careu al lui Fl. Pop. Cel care nu a iertat a fost Bogdan Burlă.

Așadar, Crișul încheie o serie de patru partide amicale fără victorie, după 1-2 cu FC Bihor, 0-0 cu Corvinul și 2-3 cu Sântana.

Din cauza problemelor medicale, la Lotus nu au putut evolua jucători importanți, precum Beke, C. Copil, Blăgea și ex. utistul Hora. „Cred că a fost un test util pentru ambele echipe. Am condus cu 1-0, ne-am creat și alte 4-5 ocazii bune de a marca. Ne pregătim în continuare pentru a fi în cea mai bună formă la reluarea campionatului. Sperăm să-i putem recupera cât mai repede și pe jucătorii care ne-au lipsit”, a spus Ghoerghe Ghiț, care-și va vedea la lucru și sâmbta viitoare în compania unei divizionare terțe arădene, ACB Ineu.

Formații:

Crișul: Iliescu – Haloș, Pașca, Burlă, Siminic – Grigore, A. Iuga – Vecerdea, Janu, Toboșaru – D. Popa. Au mai intrat: Pavel, Dinu, Hreniuc, Bickling.

Lotus: A. Barabaș – S. Cucu, Al. Pintea, Sg. Oltean, R. Creț, M. Popa, Al. Sorian, D. Gheban, Fl. Pop, V. Costea, C. Sîrbu. Au mai intrat S. Oșvat, T. Paubluzstig, M. Arsene, G. Gitye, R. Tămaș, D. Sala.

About Author